середа, 8 грудня 2010 р.

Pезультат еволюції останніх 10-ти років ФК "Шахтар" Донецьк на євроарені

        Момент істини для вболівальників Шахтаря, для самого клубу, для історії українського футболу настане не сьогодні ввечері після доcягнення(Вірю в це!) позитивного результату у матчі з якоюсь там португальською Брагою. Хто вони такі? Звичайно, ніяких
шапкозакидальних настроїв у футболістів, навіть у фанів донетчан. Але ж вже й нема того остраху, комплексу української команди перед вирішальним поєдинком 6 туру Ліги Чемпіонів..
        Згадуючи попередні сезони Шахтаря в найпрестижніших євротурнірах хочу висловити особисту подяку: Селтіку, Бенфіці, Барселоні, Севільї.. і ще кільком клубам, у матчах з якими формувався сучасний Шахтар. Звичайно, не треба забувати про персональні уроки "старшого брата" Київського Динамо. Та саме у найболючіших матчах зі згаданою Севільєю та Селтіком ми маємо на сьогодні конкурентноспроможний потужний клуб у Європі, де-факто - флагман українського футболу.
   Вміння аналізувати помилки і робити з них висновки - найсильніша риса Шахтаря, і, особисто, Мірчі Луческу.
   Сьогодні ... cьогодні для нас відбуватиметься більше, ніж матч - кульмінація еволюції 10-ти років виступів донецького клубу на євроарені... 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів..

   08.12.2010 Донецьк, Донбас-Арена, 21:45 "Шахтар" - "Брага"...

Немає коментарів:

Дописати коментар